Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jiří Prskavec Starší : Tohle v rodině chybělo. Prskavec vyjel bronz i pro otce ..., Kajakář jiří prskavec je olympijským šampionem z tokia.

Jiří Prskavec Starší : Tohle v rodině chybělo. Prskavec vyjel bronz i pro otce ..., Kajakář jiří prskavec je olympijským šampionem z tokia.. Kajakář jiří prskavec ve finále vodního slalomu. Napodobil tak den starý triumf střelce jiřího liptáka. A na břehu mu tleskal i vavřinec hradilek, šéftrenér brazilské vodácké výpravy. Kajakář jiří prskavec vyhrál po čisté finálové jízdě úvodní závod letošního ročníku světového. Vodní slalom, k1 muži, finále.

Professional canoe slalom athlete from czech republic. A na břehu mu tleskal i vavřinec hradilek, šéftrenér brazilské vodácké výpravy. Vít přindiš, vavřinec hradilek a jiří prskavec | foto: He won a bronze medal in the k1 event at the 2016 summer olympics in rio de janeiro. Jirí prskavec is a czech slalom canoeist who has competed since the late 2000s.

Táto, už jsem lepší! Prskavce připravil o zlato šťouch, o ...
Táto, už jsem lepší! Prskavce připravil o zlato šťouch, o ... from media.sport.cz
Ve vodním slalomu dominoval už od semifinále a s přehledem si dojel pro zlatou medaili. Vodní slalomář jiří prskavec odehnal bronzem na divoké vodě šestnáct let starou. „první krůčky ho nebavily a já ho do ničeho nechtěl nutit. A na břehu mu tleskal i vavřinec hradilek, šéftrenér brazilské vodácké výpravy. Jiří prskavec starší (* 2. Již před olympiádou český kajakář patřil k největším. He won a bronze medal in the k1 event at the 2016 summer olympics in rio de janeiro. Professional canoe slalom athlete from czech republic.

Bronz získal němec hannes aigner.

Kajakář jiří prskavec získal druhou zlatou medaili pro česko z olympijských her v tokiu. Jiří prskavec skills kayak 2020. Double european champion 2013, 2014. Již před olympiádou český kajakář patřil k největším. Kajakářský klan zařídil pro česko první medaili na olympiádě v rio de janeiru. Jiří prskavec mladší a jiří prskavec nejmladší. Czech canoe slalom champion jiří prskavec has the olympics in his blood. V roce 1995 získal na mistrovství světa bronzovou medaili v individuálním závodě, roku 1999 rovněž bronz v závodě hlídek. A na břehu mu tleskal i vavřinec hradilek, šéftrenér brazilské vodácké výpravy. Jiri prskavec of team czech republic reacts after his run in the men's kayak slalom final on day seven of the tokyo 2020 olympic games at kasai canoe slalom centre. 6,927 likes · 130 talking about this. Последние твиты от jiří prskavec (@jiriprskavec). Letní olympijské hry tokio 2020, 30.

He won a bronze medal in the k1 event at the 2016 summer olympics in rio de janeiro. Kajakář jiří prskavec potvrdil roli favorita a na letních olympijských hrách získal zlatou medaili. Mistr světa ve vodním slalomu. « zpět na výpis všech článků | více informací o jiří prskavec starší ». Vít přindiš, vavřinec hradilek a jiří prskavec | foto:

Deník.cz | Jiří Prskavec | fotogalerie
Deník.cz | Jiří Prskavec | fotogalerie from g.denik.cz
Bronz získal němec hannes aigner. 6,927 likes · 130 talking about this. This is jiří prskavec by ondřej šimko on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Rodinná pouta zase jednou zafungovala. Kajakář jiří prskavec je olympijským šampionem z tokia. Vítěz jiří prskavec z čr (vpravo) se svým otcem a trenérem jiřím prskavcem starším. Kajakářský klan zařídil pro česko první medaili na olympiádě v rio de janeiru. V roce 1995 získal na mistrovství světa bronzovou medaili v individuálním závodě, roku 1999 rovněž bronz v závodě hlídek.

Последние твиты от jiří prskavec (@jiriprskavec).

Silver medallist from the 2013 world champs. Jiří prskavec (born 18 may 1993) is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2008. Jiri prskavec of team czech republic reacts after his run in the men's kayak slalom final on day seven of the tokyo 2020 olympic games at kasai canoe slalom centre. This is jiří prskavec by ondřej šimko on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. 6,927 likes · 130 talking about this. Vít přindiš, vavřinec hradilek a jiří prskavec | foto: Jirí prskavec is a czech slalom canoeist who has competed since the late 2000s. Born 18 may 1993) is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2008. Vítěz jiří prskavec z čr (vpravo) se svým otcem a trenérem jiřím prskavcem starším. Последние твиты от jiří prskavec (@jiriprskavec). „první krůčky ho nebavily a já ho do ničeho nechtěl nutit. Professional canoe slalom athlete from czech republic. Táta a trenér v jedné osobě jiří prskavec starší ho mohl.

Kajakář jiří prskavec vyhrál po čisté finálové jízdě úvodní závod letošního ročníku světového. Jak dodává jeho trenér jiří prskavec starší, mistra světa a olympionika v něm ze začátku neviděl: Vít přindiš, vavřinec hradilek a jiří prskavec | foto: Kajakář jiří prskavec ve finále vodního slalomu. Letní olympijské hry tokio 2020, 30.

Další zlato! Skvělý Prskavec v Tokiu vstoupil do historie ...
Další zlato! Skvělý Prskavec v Tokiu vstoupil do historie ... from g.denik.cz
Prskavec won a bronze medal in the k1 event at the 2016 summer olympics in rio de janeiro. Silver medallist from the 2013 world champs. Jiří prskavec, vít přindiš a vavřinec hradilek se v semifinále evropského šampionátu ve vodním. Jednou najdu svou cestu k olympijskému zlatu. Vodní slalomář jiří prskavec odehnal bronzem na divoké vodě šestnáct let starou. Jirí prskavec is a czech slalom canoeist who has competed since the late 2000s. Kajakář jiří prskavec je olympijským šampionem z tokia. Bronze olympic medalist 2x world champion 4 x european champion follow my #roadtotokio here.

Последние твиты от jiří prskavec (@jiriprskavec).

Května 1972 jablonec nad nisou) je bývalý český vodní slalomář, kajakář závodící v kategorii k1. Vít přindiš, vavřinec hradilek a jiří prskavec | foto: Ve vodním slalomu dominoval už od semifinále a s přehledem si dojel pro zlatou medaili. This is jiří prskavec by ondřej šimko on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Jednou najdu svou cestu k olympijskému zlatu. Jak dodává jeho trenér jiří prskavec starší, mistra světa a olympionika v něm ze začátku neviděl: „první krůčky ho nebavily a já ho do ničeho nechtěl nutit. Kajakář jiří prskavec vyhrál po čisté finálové jízdě úvodní závod letošního ročníku světového. Letní olympijské hry tokio 2020, 30. Prskavec won a bronze medal in the k1 event at the 2016 summer olympics in rio de janeiro. Jiří prskavec mladší a jiří prskavec nejmladší. Kajakářský klan zařídil pro česko první medaili na olympiádě v rio de janeiru. Jiří prskavec skills kayak 2020.

Ve vodním slalomu dominoval už od semifinále a s přehledem si dojel pro zlatou medaili prskavec jiří. Jirka prskavec je světová jednička, profík od dětství, tleská mu jeho rival.